cz par 3Fudbaleri Zvezde žale za propuštenim šansama u derbiju

Fudbaleri Crvene zvezde izjavili su da im je žao što nisu iskoristili šanse u 147. „večitom“ derbiju i da uprkos večerašnjem porazu od Partizana prvenstvo nije završeno.
Fudbaleri Zvezde izgubili su večeras na gostujućem terenu od Partizana sa 0:1, u utakmici devetog kola Super lige Srbije. Jedini gol postigao je Nikola Drinčić u 77. minutu iz slobodnog udarca.
-Odigrali smo dobro prvo pluvreme, imali smo šanse koje nismo iskoristili, sada imamo za čim da žalimo. U drugom poluvremenu smo pali i Partizan je to iskoristio. Uvek je teško kada se izgubi derbi. Plašili smo se slobodnih udaraca i tako smo primili gol, ali dokle god se igra, nada postoji – rekao je fudbaler Zvezde Darko Lazović.
Fudbaler Zvezde Miloš Bosančić rekao je da je Partizan postigao gol ni iz čega.
-Bili smo bolji u prvom poluvremenu i na početku drugog dela. Dali su nam gol ni iz čega, igrali smo dobro, ne znam zbog čega smo pali i zašto smo stali, ali nema predaje. Žao mi je što nismo nastavili u tom ritmu, ali ima još da se igra, nije gotovo – rekao je Bosančić.
Partizan je prvi na tabeli sa 24 boda i ima četiri više, ali I utakmicu manje od Zvezde.
Fudbaler sredine terena Nejc Pečnik rekao je da njegova ekipa mora da se sabere posle poraza od Partizana.
-Bili smo bolji u prvom delu, žao mi je što nismo iskoristili šanse. Partizan je primetio da imamo problem sa dubokim loptama i to su znali da kažnjavaju. Moramo da se saberemo, pružili smo maksimum ali, bez ozbira na sve, nismo smeli da izgubimo – rekao je Pečnik.

Povezana vest:  Finci optužili jednog Singapurca za nameštanje