ratko_dostanic_pogledZvezda grogirana protiv BSK-a

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić priznao je danas da će mu posle poraza u večitom derbiju od Partizana biti vrlo teško da ekipu spremi za finiš sezone i pre svega sutrašnju utakmicu sa BSK Borčom u 29. kolu Super lige.

-Da se ne lažemo, posle poraza u derbiju, koji su igrači prihvatili jako teško, biće izuzetno problematično pripremiti ekipu. Svi u klubu, ipak, verujemo u njih – kazao je Dostanić na današnjoj konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Remzi: Venger i Arsenal su me više želeli

Štoper Milan Vilotić složio se sa ocenom da će crveno-beli morati da prebrode veliki psihološki problem zbog poraza od Partizana (0:1) kojim su praktično izgubili sve šanse da se posle dve godine okite titulom prvaka Srbije.

-Prvenstvo jeste praktično rešeno, ali nas dres Zvezde obavezuje na pobede. Teško nam je pao poraz u derbiju, ali je pobeda najbolji način da se to sve zaboravi – kazao je Vilotić i ocenio da je BSK kvalitetniji tim nego što pokazuje njegova trenutna pozicija na tabeli.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Drogba (ne)predvodi Obalu Slonovače na Mundijalu

Crvena zvezda, dva kola pre kraja Super lige, ima četiri boda manje od Partizana. BSK je 13. sa 27 bodova, jednim više od Čukaričkog koji je u zoni ispadanja.