bogicevicKurćubić i Bogićević: Nerešeno je pravedan ishod

Fudbaleri Spartaka i Borca odigrali su danas u Subotici uzbudljivu utakmicu u kojoj su gosti izvukli bod u nadoknadi vremena, a obojica trenera ocenili su da je rezultat 2:2 realan.
-Kada se sve sabere i oduzme, nerešen ishod je realan. Primili smo nesrećni autogol već u četvrtom minutu. Brzo smo se vratili, imali smo dobar posed i stvarali smo šanse. U drugom poluvremenu smo I vodili, ali smo u 91. minutu nesrećno primili gol – rekao je trener Spartka Petar Kurćubić.
Trener Spartaka je morao da napravi dve iznuđene izmene, pošto su zbog povreda morali da izađu Duško Dukić i Novica Maksimović.
-Nemam šta da zamerim igračima. Morao sam da napravim dve neplanirane izmene, a i teren je bio loš, što je sve uticalo na ishod. Za razliku od poslednja dva meča (protiv Napretka i Novog Pazara), kada smo imali igru, ali ne rezultat, danas se osetio malo pad u igri. Ne znam još zašto je to tako – rekao je Kurćubić.
Trener Borca Bogić Bogićević takođe je bio zadovoljan.
-Rano smo poveli, a posle smo imali još dve-tri šanse i tada je utakmica možda i mogla da bude rešena. Spartak je posle preuzeo kontrolu u svoje ruke, ali fudbal se igra dok sudija ne odsvira kraj. Mislim da gledaoci mogu da budu zadovoljni, videli su lepu igru I četiri gola – rekao je Bogićević.

Povezana vest:  Zvezdan Terzić: Nikada nisam video strast i želju kao kod Stankovića