dule vujosevic kzn okt 2014 3

Vujošević: Zašto samo rekonstrukcija Zvezdinog stadiona?

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da je teška finansijska situacija u klubu posledica odnosa aktuelne vlasti prema celokupnom Sportskom društvu.
-Da bismo opet bili dominantni potrebna je žrtva, dalek je to put, a mi smo tek na početku. Celu našu situaciju treba posmatrati kroz Jugoslovensko sportsko društvo Partizan, odnosno odluku Skupštine grada Beograda od petka, kada je doneta odluka o regulisanju plana rekonstrukcije stadiona Crvene zvezde. Od zvezdaša na vlasti Partizan niko i ne spominje. Ni ugovor sa Telekom nije produžen, zato smo ostali bez pola tima – rekao je Vujošević, koji je ujedno i predsednik JSD Partizan.
Skupština grada usvojila je u petak plan regulacije oko stadiona Crvene zvezde, koji kako je navedeno, ima za cilj stvaranje planskih mogućnosti za transformaciju postojećih privrednih, komercijalnih i komunalnih delatnosti u sportske, komercijalne i poslovno-stambene komplekse, čime se ostvaruje racionalnije korišćenje građevinskog zemljišta.

Povezana vest:  Akinfejev: Nadam se da se ovo više neće ponoviti