Brendan Rodgers  pressRodžers: Nedostajao nam je kvalitet u napadu

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers rekao je da je razočaran današnjim porazom od Njukasla u Premijer ligi i da je njegovoj ekipi nedostajao kvalitet u napadu.
Njukasl je na Sent Džejms Parku pobedio Liverpul sa 1:0, golom Ajosa Peresa u 73. minutu. Crno-beli su ostvarili treću uzastopnu pobedu u Premijer ligi, a četvrtu ukupno i popeli su se na deveto mesto na tabeli sa 13. bodova. Liverpul posle četvrtog prvenstvenog poraza zauzima sedmo mesto sa bodom više.
-Razočarani smo. Imali smo kontrolu nad utakmicom, ali nismo napravili ono što smo želeli. Kažnjeni smo zbog greške i to nas je na kraju koštalo. Dobro smo dodavali loptu, ali nešto nam je nedostajalo na poslednjoj trećini terena. Dobro smo otvarali prostor, ali nedostajao nam je kvalitet u napadu – rekao je Rodžers preneli su britanski mediji.
Britanski mediji i navijači kritikuju napadača Marija Balotelija zbog loših igara, otkako je ovog leta iz Milana stigao na Enfild.
-Ne radi se o Mariju, nego o timu. Danas smo izgubili, cela ekipa je pretrpela poraz. Moramo to da analiziramo i krenemo dalje. Ove sezone će napredak ekipe biti spor, zbog mnogih izmena u ekipi. Nismo startovali kako smo želeli, ali napredovaćemo. Bilo je teško, možemo samo da nastavimo da radimo – rekao je Rodžers.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Arsenal vodi sa 2:1