FUDBALSKA-LOPTAAlivodić: Napašćemo Partizan, ne umemo drugačije

Fudbaler Vojvodine Enver Alivodić rekao je danas da će ta ekipa igrati napadački protiv Partizana u 11. kolu Super lige Srbije, ali i da Novosađane ne smeju da zavaraju nešto slabiji rezultati crno-belih u poslednjim utakmicama.
-Očekuje nas teška utakmica, koja je derbi dosadašnjeg dela sezone. Napašćemo ih, jer drugačije ne umemo da igramo. Partizan je favorit, domaćin je, a imao je na domaćoj i evropskoj sceni briljantnih trenutaka – rekao je Alivodić radiju Sto plus.
Uoči utakmice u Humskoj, koja će se igrati u nedelju od 19 časova, Partizan i Vojvodina zauzimaju prvu i drugu poziciju na superligaškoj tabeli sa po 25 bodova.
-Ova dva tima su potpuno zasluženo lideri, do sada su pokazali najviše. Mislim da će publika imati priliku da uživa u lepim potezima, a verujem da će naši navijači biti zadovoljniji na kraju – kazao je Alivodić.
On je izrazio očekivanje da će njegov tim do kraja prvenstva ravnopravno konkurisati za titulu prvaka Srbije.
-Ako nastavimo u ovom ritmu, sigurno ćemo biti među ozbiljnim kandidatima za trofej u elitnom takmičenju. Ipak, ima još puno da se igra, lako sve može da se promeni – ocenio je Alivodić.
Ofanzivni fudbaler je u Vojvodinu stigao januara 2013. godine iz Novog Pazara, a ugovor mu ističe na kraju jesenjeg dela sezone. Ove jeseni postigao je pet golova i zabeležio dve asistencije.
-Ne opterećujem se eventualnim odlaskom, trenutno su mi rezultati ekipe u prvom planu. Možda je vreme da se otisnem preko granice, postoji interesovanje nekoliko klubova, ali ću najpre razgovarati sa čelnicima Vojvodine – rekao je Alivodić.

Povezana vest:  Prosinečki: Pobede za dobru atmosferu pred finale Kupa