Neven Subotic Training

Subotić: Igra protiv Galatasaraja recept za Bundesligu

Srpski fudbaler Neven Subotić rekao je danas da je način na koji je Borusija iz Dortmunda igrala protiv Galatasaraja recept za nastavak sezone, pre svega u Bundesligi gde se „milioneri“ mimo svih očekivanja trenutno nalaze u zoni ispadanja.
Dortmund je sinoć protiv turskog šampiona ostvario četvrtu uzastopnu pobedu u elitnom takmičenju (4:1) i obezbedio plasman u osminu finala.
-Presrećni smo zbog plasmana među 16 najboljih ekipa, ali i načina na koji smo odigrali protiv turskog tima, kao i u Istanbulu, napadački od starta meča. Nadam se da ćemo i u Bundesligi krenuti sa pobedama – rekao je Subotić za sajt UEFA.
Subotić je, za razliku od duela sa Bajernom minulog vikenda kada je napravio dva kiksa i doprineo pobedi Bavaraca, odigrao na nivou i najavio povratak u formu koja ga je krasila pre povrede.
Doskorašnji reprezentativac Srbije posebno je istakao partiju nemačkog reprezentativca Marka Rojsa.
-Rojs je jedan od onih igrača koje idealizuješ dok si mlad. On ima neverovatan talenat i to ne može da se nauči. Ili ga imaš ili ne, zato sam ja defanzivac. Srećni smo što je Rojs član našeg tima – zaključio je Subotić.
U narednom kolu Lige šampiona izabranici trenera Jirgena Klopa gostuju Anderlehtu 26. novembra.

Povezana vest:  Stanković završio sezonu, ide na operaciju Ahilove tetive