marko nikolic kzn jul 2014 (3)Nikolić: Bešiktaš je favorit, ali se ne predajemo

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas u Istanbulu da je Bešiktaš apsolutni favorit protiv njegovog tima, ali i da očekuje da njegovi fudbaleri odigraju mnogo bolje nego u prvoj utakmici.
-Došli smo na gostovanje timu koji je pokazao da ima kvalitet za Ligu šampiona. Taj kvalitet je pokazao i u Beogradu u prvoj utakmici, koju smo mi odigrali jako slabo. Nismo imali svoj dan i zato sada očekujem reakciju svojih igrača. Bešiktaš je apsolutni favorit. Ne pretimo, ali nismo došli sasvim bez nade – rekao je Nikolić novinarima.
Bešiktaš je pre dve nedelje, u trećem kolu Grupe C, pobedio sa 4:0. Sutra je na programu utakmica četvrtog kola.
-Siguran sam da Partizan može mnogo bolje nego u prvoj utakmici, I ako se na to doda sportska sreća, možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Očekujem da odigramo dobru utakmicu, da pokažemo svoj
kvalitet, talenat i upornost, kao na prethodnim utakmicama, i da se prikažemo u pravom svetlu – rekao je Nikolić.
-Ako budemo takvi, uz sve uvažavanje Bešiktaša, očekujem neizvesnu utakmicu do poslednjeg momenta – dodao je on.
Bešiktaš je u prošlom kolu prvenstva Turske izgubio od Fenerbahčea, a Nikolić je turskim novinarima odgovorio da to ne može da bude olakšavajuća okolnost za Partizan.
-Može da bude samo otežavajuća – rekao je Nikolić.
Partizan je na konferenciju za novinare kasnio oko pola sata, ali je Nikolić kazao da kasni dolazak na trening nije uticao na njegove igrače.
-Gužva u Istanbulu je gužva u Istanbulu. To ne može da nas poremeti. Ako to može da utiče na nas, onda smo od mekanog materijala. Izdržali smo mi i mnogo gore stvari – rekao je Nikolić.
Golman Milan Lukač je kazao da se Partizan nije unapred predao.
-Nismo došli sa belom zastavom. Jesmo u Beogradu ubedljivo izgubili, ali se nadam da ćemo da popravimo utisak. Nadam se našoj dobroj igri i dobrom rezultatu. Ako pristupimo kao u meču protiv Vojvodine, ako budemo agresivni od prvog minuta, mislim da možemo da se nadamo nečemu – rekao je Lukač.

Povezana vest:  Sušić odredio 23 putnika na Mundijal, otpao Zukanović