Nemanja Matic

Matić: Nezadovoljan sam, ali je remi najpravedniji ishod

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da je nezadovoljan remijem protiv Maribora (1:1) u Ligi šampiona, ali poručio da je taj rezultat najpravedniji.
Slovenački šampion je golom Agima Ibraimija bio na korak od senzacije, ali je srpski vezista izjednačio rezultat 20 minuta pre kraja svojim drugim pogotkom u elitnom takmičenju.
-Naravno da nismo srećni remijem, nismo odigrali kako smo želeli, ali smo još uvek lideri grupe. Povećali smo prednost na tri boda u odnosu na Šalke i verujem da nećemo ispustiti prednost. Možda su mnogi očekivali laku utakmicu, ali mi nismo. Znali smo da je Maribor dobar tim, koji je bio odličan u mečevima protiv Sportinga i Šalkea – rekao je Matić za klupski sajt.
Čelsi se nalazi na prvom mestu grupe sa osam bodova, Šalke ima tri manje, dok Sporting i Maribor imaju četiri, odnosno tri boda.
-Maribor je propustio nekoliko dobrih šansi, postigao gol, ali smo se probudili i imali priliku da pobedimo. Promašili smo penal, ali mislim da je rezultat 1:1 najpravedniji – naveo je Matić.
Tim menadžera Žozea Murinja u narednom kolu Lige šampiona igra 25. novembra u Gelzenkirhenu protiv Šalkea.

Povezana vest:  EVROLIGA, Prvi poraz Olimpijakosa, nova pobeda CSKA