marko nikolic kzn jul 2014 (3)Nikolić: Nedostajalo nam je sreće da dođemo do boda
 
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je večeras da njegovoj ekipi nedostajalo sreće da izbori bod u utakmici s Bešiktašom u Ligi Evropa.
-Da bi dobio Bešiktaš, moras da budes koncentrisan svake sekunde. Protivniku nismo dali mnogo prostora, ali smo primili dva gola usled pada koncentracije. Ulaskom Saše (Ilića) i Danka (Lazovića) stvorili smo mir u ekipi, dobili smo posed lopte, postali smo opasni I na kraju nam je nedostajalo sreće da dođemo do boda – rekao je Nikolić novinarima u Istanbulu.
-Možda bismo večeras došli i do tri gola, da nam dvaput nije pala koncetracija – dodao je on.
Partizan je večeras u Istanbulu poražen s 1:2 od Bešiktaša u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evropa.
Crno-beli su ovim porazom ostali i bez teortske šanse da izboreplasman u šesnaestinu finala takmičenja, a šef stručnog štaba Partizana je rekao da se ekipa okreće domaćem prvenstvu.
-Možda smo mogli do tog boda u zadnjoj sekundi, međutim, pogodili smo prečku i lopta nije htela da uđe u gol. Nisam srećan konačnim rezultatom, jer mislim da Partizan kao klub ne može sebi da dozvoli da bude zadovoljan bilo kakvim utiskom, kakav god on bio, ako nije pobeda – rekao je Nikolić.
Prvi gol za Partizan u ovosezonskom izdanju Lige Evropa postigao je Saša Marković u 78. minutu, a trener Nikolić rekao je da ga to ne čini srećnim.
-Prvi gol… Ne znači ništa, ja se ne zadvoljavam takvim stvarima, niti želim da moji igrači dele taj mentalitet, ali nažalost ima nekih koji ga dele. Moramo da tražimo pobedu u svakoj utakmici. Ako hoćemo neki iskorak u Evropi moramo da imamo želju više, ne mogu da budem srećan kada Partizan izgubi – rekao je on.
Nikolić se zahvalio navijačima Partizana koji su doputovali u Istanbulu, kako bi bodrili crno-bele.
U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.
Povezana vest:  Anri: Voleo bih da budem trener Arsenala