sergio-aguero slavljeAguero: Ostajem u Sitiju dok ne osvojimo Ligu šampiona
 
Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero rekao je danas da će ostati u tom klubu sve dok ne osvoji Ligu šampiona.
-Ne samo da ću ostati (u klubu), nego ću ostati sve dok ne osvojimo Ligu šampiona – rekao je Aguero za britanske medije.
Ekipa Manuela Pelegrinija je u sredu na svom terenu izgubila od moskovskog CSKA sa 2:1 u četvrtom kolu Grupe E Lige šampiona.
Šampion Premijer lige je nakon tog poraza poslednji na tabeli sa samo dva osvojena boda i ukoliko želi da se plasira u nokaut fazu moraće u poslednja dva kola da pobedi Bajern iz Minhena i Romu.
-Tabela naše grupe u Ligi šampiona ne izgleda onako kako se očekivalo. Nismo videli pravi Siti u Evropi, ali ostale su nam poslednje dve utakmice gde se nadam da će se pojaviti pravi Siti. Ako ne preokrenemo situaciju, to će biti najgora sezona kluba u Ligi šampiona – kazao je Aguero, koji je u Sitiju od 2011. godine.
Mančester siti danas igra protiv Kvins Park Rendžersa u Premijer ligi, a utakmica protiv te ekipe kod Aguera budi lepe uspomene jer je upravo protiv KPR-a postigao gol koji je njegovoj ekipi doneo titulu šampiona 2012. godine.
-Uvek mi to padne na pamet kad god neko pomene KPR. To će zauvek ostati urezano u mom sećanju – rekao je argentinski fudbaler.
Meč 11. kola Premijer lige između Mančester sitija i KPR igra se danas od 18.30.
Povezana vest:  Borjan: Drago mi je što smo izvukli Zvezdu, biće dobar fudbal