Milorad Kosanovic 2013Kosanović: Novi Pazar pokazao karakter protiv Borca
 
Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da su njegovi fudbaleri večeras pokazali karakter dostigavši prednost Borca od dva gola u 12. kolu Super lige Srbije, ali da ne bi bilo zasluženo da su ostvarili pobedu.
-Počelo je loše, da ne može gore. Brzo smo primili dva gola, a onda je jako teško igrati. Moji momci su pokazali da imaju dovoljno karaktera, nisu se predali, ali potrošli smo mnogo snage sustižući
prednost rivala. Možda smo mogli i do pobede, falio je u tim momentina zadnji pas, ali Borac danas nije zaslužio da izgubi-rekao je Kosanović novinarima posle utakmice.
Borac je u Novom Pazaru imao prednost od 2:0, golovima Slaviše Stojanovića u šestom i 12. minutu, ali je domaćin, pred oko 7.000 gledalaca, izjednačio golovima Miloša Tintora u 40. i Admira Kecapa u 64. minutu.
-Osvojili smo 10 bodova u zadnje četiri utakmice, pa možemo biti zadovoljni. Dobro stojimo pred pauzu u prvenstvu. Zadovoljan sam učinkom Kecapa, koji sjajno trenira, igra i postiže golove-naglasio je Kosanović.
Posle nekompletnog kola, Novi Pazar je peti na tabeli sa 20 bodova, dok je Borac na 12. poziciji sa 11 bodova.
Šef stručnog štaba ekipe iz Čačka Bogić Bogićević izjavio je da je njegova ekipa došla u Novi Pazar sa željom da pobedi, ali da je zadovoljan i bodom.
-Sjajno smo otvorili utakmicu, imali veliku šansu na 2:0 koju je propustio Alen Mašović. Kad je domaćin smanjio, želeli smo da sačuvamo prednost, ali nismo uspeli. Ipak, možemo biti prezadovoljni bodom-rekao je Bogićević.
Novi Pazar će u 13. superligaškom kolu gostovati Voždovcu, dok će Borac biti domaćin Radničkom iz Niša.
Povezana vest:  Murinjo: Inter ili Real, nema treće opcije!