FUDBALSKA-LOPTAMilinković: Veoma važni bodovi
 
Trener fudbalera Voždovca Zoran Milinković rekao je danas da je njegova ekipa osvojila izuzetno važne bodove u meču 12. kola Super lige Srbije protiv Napretka u Kruševcu.
Fudbaleri Voždovca pobedili su danas Napredak sa 2:0, a Milinkovićje kazao da je u Kruševcu odigrana odigrana dobra utakmica i da je Voždovac bio bolji u prvom poluvremenu.
-U drugom poluvremenu smo trpeli pritisak, u nekoliko navrata je Supić intervenisao odlično. Čestitam svojim igračima, jer je ova utakmica izuzetno važna za nas. Ovo je korak ka izlasku iz teške situacije u kojoj se Voždovac nalazi, a koja nas prati od početka sezone – rekao je Milinković na konferenciji za novinare.
Današnji meč obeležio je i sudar dvojice igrača Napretka, Nemanje Janičića i Predraga Govedarice. Obojica su zadobili potres mozga, ali su stabilno i vrlo brzo se očekuje povratak u trenažni proces.
-Poželeo bih Janičiću i Govedarici brz i uspešan oporavak. Jesmo mi profesionalci, i igramo fudbal za rezultat ali je uvek bilo da je zdravlje igrača i te dece na prvom mestu, i ja od srca želim da se što pre vrate – rekao je Milinković.
Trener Napretka Saša Štrbac nije krio nezadovoljstvo igrom svoje ekipe.
-Moji igrači nisu uspeli da dva puta zabeleže pobedu. Ovo je najlošija igra moje ekipe od kako sam ja na čelu stručnog štaba. Neshvatljive su stvari koje se deA!ašavaju sa povredama i sa golovima
koji se ne primaju ni u omladinskom pogonu. Voždovac je zasluženo pobedio jer je više od nas želeo tu pobedu – kazao je Štrbac.
Voždovac je posle 12 odigranih utakmica 12. tabeli Super lige Srbije sa 11 bodova, dok je Napredak na 14. mestu sa bodom manje.
U narednom kolu Super lige Srbije, koje je na programu 22. novembra, Voždovac dočekuje Novi Pazar, a Napredak gostuje Partizanu.
Povezana vest:  Gasperini nije zabrinut zbog neiskustva