West Bromwich Albion  Newcastle UnitedNova pobeda Njukasla, Stouk bolji od Totenhema

Fudbaleri Njukasla pobedili su danas na gostujućem terenu Vest Bromvič Albion sa 2:0, u utakmici 11. kola Premijer lige i ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu u prvenstvu.
Njukasl je poveo u 45. minutu golom Ajozea Peresa, koji je pogodak postigao petom, a konačan rezultat postavio je Fabricio Koloćini u 62. minutu.
Crno-beli su neporaženi u poslednjih pet utakmica u prvenstvu, od kojih su vezali četiri pobede i popeli su se na sedmo mesto na tabeli sa 16 bodova. Vest Bromvič posle četvrtog prvenstvenog porazazauzima 13. mesto sa 13 bodova.
Fudbaleri Stouka pobedili su u Londonu domaći Totenhem sa 2:1 I prekinuli niz od dve utakmice bez pobede. Stouk je poveo u šestom minutu golom Bojana Krkića, a vođstvo je duplirao Džonatan Volters u 33. minutu. Jedini gol za domaće postigao je Naser Čadli u 78. minutu.
Stouk zauzima deveto mesto na tabeli sa 15 bodova, a Totenhem je 12. sa bodom manje.
Fudbaleri Sanderlenda i Evertona odigrali su nerešeno 1:1. Sebastijan Larson doveo je domaće u vođstvo u 67. minutu, a bod ekipi Roberta Martinesa doneo je Lejton Bejns iz penala u 76. minutu.
Posle 11 kola Everton zauzima 10. mesto na tabeli sa 14 bodova, a Sanderlend je 14. sa dva boda manje.
Večeras igraju još Svonsi – Arsenal.

Povezana vest:  FA optužio Fergusona za nedolično ponašanje

PHOTO: Laurence Griffiths/Getty Images Sport