Victor Valdes Barcelona

Valdes još čeka ponudu Junajteda

Fudbalski klub Mančester junajted još nije odlučio da li će ponuditi golmanu Viktoru Valdesu ugovor, uprkos povredi svog prvog golmana Davida de Hee, preneli su danas britanski mediji. Mančester junajted je u petak obavešten da je De Hea na treningu španske reprezentacije povredio prst desne ruke i čeka informacije o težini povrede. Mediji spekulišu da će Španac oko četiri nedelje odsustvovati sa terena. 
De Heu bi u subotu protiv Arsenala na golu mogao da zameni Anders Lindegard, koji nije branio za Junajted sedam meseci, od utakmice sa Njukaslom u aprilu. Bivši golman Barselone Viktor Valdes poslednjih mesec dana trenira sa Junajtedom i pokušava da se izbori za ugovor, ali su u engleskom klubu zabrinuti zbog njegove fizičke pripremljenosti. On je u martu teško povredio koleno i od tada se oporavlja. 
Uprkos porukama koje ostavlja na društvenim mrežama da je „skoro spreman“ za utakmice, u Junajtedu smatraju da on još mora da se oporavlja, kako bi došao u situaciju da se bori za mesto u timu. Mančester bi mogao da registruje 32-godišnjeg Valdesa za duel sa Arsenalom, ako dobije dozvolu Premijer lige. 
Liverpul je želeo da dovede Valdesa, kao zamenu za Simona Minjolea, ali je Španac ipak prihvatio poziv trenera Mančester junajteda Luja van Gala da trenira na Old Trafordu. 

Povezana vest:  Čelsi i Siti sigurni, Arsenal srušio Sautempton u završnici