bisevacBiševac: Hvala FSS na razumevanju

Fudbalski reprezentativac Srbije Milan Biševac rekao je da je zahvalan nacionalnom savezu (FSS) na razumevanju, nakon što je morao da napusti pripreme državnog tima na zahtev svog kluba, Olimpika iz Liona.
Francuzi su pisali lekarskom timu FSS i zamolili da Biševac, koji je letos pauzirao zbog povrede, ne igra dve utakmice u šest dana, pa on neće putovati na Krit na prijateljsku utakmicu protiv Grčke.
-Razumem zahtev mog kluba, borimo se za visok plasman i ne žele da rizikuju, jer sam se nedavno vratio na teren posle duže pauze zbog povrede. Razgovarao sam sa selektorom Ćurčićem, hvala mu na razumevanju, kao i ljudima iz Saveza. Uvek sam se rado odazivao pozivima da igram za reprezentaciju, mladu, olimpijsku, A tim… Igranje za Srbiju mi je bio veliki motiv i kada sam se oporavljao od povrede i vraćao na teren – rekao je Biševac, koji je u porazu protiv Danske odigrao 19. meč za A repezentaciju.
-Žao mi je zbog poraza od Danske, ali i dalje verujem da možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Moramo tako da razmišljamo, igra se do kraja i bori do poslednje utakmice. Ja, u svakom slučaju, ostajem selektoru na raspolaganju za sve buduće akcije – zaključio je Biševac.
Prijateljska utakmica između Grčke i Srbije igra se u utorak u Hanji, na Kritu, od 18 sati.

Povezana vest:  Popesku odustao od trke za predsednika FS Rumunije