vladan milojevic cukaricki

Milojević: Taktikom do pobede

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je njegova ekipa taktički nadigrala OFK Beograd u osmini finala Kupa Srbije. 
-Znali smo šta nas čeka na Karaburbi. Domaćin je u prvom poluvremenu bio agresivniji, ali smo i pored kadrovskih problema uspeli da stignemo do prednosti zahvaljujući taktici za koju smo se opredelili – rekao je Milojević novinarima na Omladinskom stadionu. 
Čukarički se danas plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je na Karaburmi savladao OFK Beograd sa 2:1. 
-Imali smo dobar rezultat, poveli smo na početku drugog poluvremana, ali smo na kraju došli u situaciju da moramo da se branimo i da uz po malo sreće dođemo do pobede – kazao je Milojević. 
-Zadovoljan sam zbog ove pobede. OFK Beograd je pokazao kakva je ekipa. Iako su izgubili ovaj meč, pokazali su da su jako kvalitetan kolektiv – dodao je on. 
Trener OFK Beograda Dejan Đurđević istakao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe i pored rezultatskog neuspeha. 
-Pogotovo sam zadovoljan igrom u prvom poluvremenu kada smo od 15 minuta preuzeli inicijativu i narednih pola sata diktirali tempo. Bili smo blizu da ugrozimo gol Čukaričkog, ali na žalost nismo uspeli u tome – rekao je Đurđević.
On je kazao da smatra da veruje da bi meč otišao u potpuno drugačijem smeru da je njegova ekipa uspela da postigne gol u prvom poluvremenu. 
-Ipak, oni su bili ti koji su postigli gol, po nas, na malo nesrećan način jer je prilikom intervencije Savića lopta preskočila njegovu nogu i došla do Stojiljkovića, za kog mislim da je bio igrač koji nam je stvorio najviše problema – rekao je trener OFK Beograda. 
-Oni su i na početku drugog poluvremena ni iz čega postigli novi gol, iz kontre, ali su i tada pokazli kvalitet. Pokazali su da su najmotoričnija ekipa u Srbiji – dodao je Đurđević. 
Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održaće se u petak. 

Povezana vest:  Neizvestan ostanak Bufona u Juventusu