nemanja vidic igra

Vidić jedva čeka derbi, Gazeta tvrdi da će biti na klupi

Fudbaler Intera Nemanja Vidić rekao je danas da očekuje neizvestan i zanimljiv gradski derbi protiv Milana, ali i dodao da njegov tim mora da pobedi kako bi se iskupio za loše rezultate ove sezone.
-Ovakve utakmice moraš da pobediš i nije bitan način na koji ćeš to da uradiš. Verujem da ćemo pružiti dobru partiju i pobediti. Ne mogu da dočekam da osetim atmosferu na stadionu, biće veoma uzbudljivo. Volim da igram derbije jer si u kontaktu sa navijačima oba tima – rekao je Vidić za klupski kanal.
Inter je loše krenuo sezonu u italijanskom šampionatu i nalazi se na devetom mestu na tabeli sa 16 bodova, zbog čega se umesto Valtera Macarija na klupu vratio Roberto Manćini.
Manćini će u derbiju „Dela Madonina“ imati povratnički debi, a Vidić dobro pamti derbi Mančestera koji je vodio protiv novog trenera.
-Igrali smo nekoliko utakmica jedan protiv drugog i Roberto je dobio nekoliko. Bio je dobar u Sitiju i navijači će ga pamtiti kao jednog od najboljih trenera, pošto im je doneo titulu posle mnogo godina. Verujem da će i kod nas imati uspeha – naveo je Vidić.
Ipak, prema informacijama uglednog lista Gazeta delo Sport pitanje je da li će srpski fudbaler uopšte igrati protiv Milana, pošto, kako se navodi, Manćini planira formaciju sa dvojicom štopera, a u prednosti su Andrea Ranokija i Huan Žezus. Utakmica 12. kola Serije A između Milana i Intera igra se u nedelju od 20.45 na San Siru.

Povezana vest:  Mančini: Siti je pokušavao da dovede Kavanija