anceloti press-nasmejan

Ančeloti: Nećemo kupovati igrače u januaru

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je danas da taj klub u zimskom prelaznom roku neće dovesti nijednog fudbalera, uprkos povredi Luke Modrića. Modrić će sa terena odsustvovati tri meseca, pošto je pokidao butni mišić tokom prošlonedeljne utakmice Hrvatske i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine. 
-Ne, Real neće kupovati igrače u januaru, pošto u timu imamo fudbalere koji mogu da zamene Modrića. Prošle godine smo imali problema sa povredom Samija Kedire, a to smo rešili tako što smo u tim uvrstili drugog igrača sredine terena – rekao je Ančeloti za državni radio Španije. 
-Imamo mnogo opcija, Kediru (Asijea) Iljaramendija i Iska, koji nije navikao da igra na tom pozciji, ali mislim da će to moći u nekoliko utakmica. Takođe, tu je i mladi (Alvaro) Medran, koji dobro radi u drugom timu i mogao bi da bude opcija, makar da trenira sa prvim timom – dodao je Ančeloti. 
Takmičenje u Primeri nastavlja se za vikend, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, a Real će u subotu igrati na gostujućem terenu protiv Eibara. 

Povezana vest:  Nikolić: Zrelom i sigurnom igrom do pobede protiv BSK-a