vladan milojevic cukarickiMilojević: Moji momci su strašni igrači
 
Trener Čukaričkog Vladan Milojević ocenio je da su njegovi fudbaleri smogli snage posle poraza u prošlom kolu i danas zasluženo pobedili Vojvodinu u Super ligi.
-Verovali smo u sebe, nismo imali problem posle teškog poraza od Jagodine u prošlom kolu, smogli smo snage. Verujem u svoje momke, to su strašni igrači. Mislim da smo zasluženo pobedili dobru ekipu Vojvodine – rekao je Milojević za Arenu posle utakmice u Novom Sadu.
Beograđani su u Novom Sadu pobedili sa 2:1 u 14. kolu Super lige I sada zaostaju jedna bod za trećeplasiranom Vojvodinom.
-Došli smo da igramo fudbal, volimo to da radimo, kao i Vojvodina. Ovakvi dueli vraćaju veru u srpski fudbal. Utakmica je bila sažeta I kvalitetna, s mnogo šansi i preokreta – kazao je Milojević.
Vojvodina je posle poraza od Čukaričkog došla do serije od četiri utakmice bez pobede, a trener Zoran Marić je rekao da je i pored toga zadovoljan jesenjom polusezonom.
-Kratkoročno gledano, možemo da kažemo da smo u krizi, ali ne bih tako rekao. To baca malu senku, ali ne može da poništi ono što smo radili do sada – rekao je Marić.
Čukarički će u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekati Spartak, dok će Vojvodina gostovati Radničkom 1923.
Povezana vest:  UEFA pomaže Zvezdi i Partizanu u naplati potraživanja