marko nikolic 147 derbiIncident na utakmici, Nikolić pogođen petardom, Pazarci protiv Šešelja

Navijači Novog Pazara na kratko su prekinuli meč protiv Partizana, pošto su petardom pogodili trenera crno-belih Marka Nikolića.
Sudija Vlado Glođović odlučio je da prekine meč u 10. minutu pošto su domaće pristalice sa zapadne tribine pogodile petardom Nikolića u grudi, ali je nakon tri minuta utakmica nastavljena.
Nakon toga usledila su pogrdna skandiranja beogradskom klubu i njegovim navijačima, ali i Vojislavu Šešelju, zbog čega je spiker mora nekoliko puta da smiruje tenzije.
Na severnom delu stadiona, gde se nalaze najvatreniji navijači Novog Pazara, istaknuta je turska zastava, ali je ubrzo uklonjena.
Novopazaraška policija pojačala je kontrole na prilazima gradu, ali i u centru, kako bi u potpunosti sprovela odluku da navijači Partizana ne prisustvuju utakmici.
Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo je odluku da se utakmica između Novog Pazara i Partizana igra bez prisustva gostujućih navijača zbog pojačanih tenzija nakon ubistva navijača košarkaša Crvene zvezde, a imajući u vidu bliske veze Novopazaraca sa turskim klubovima.

Povezana vest:  Murinjo: Hazard može da dostigne nivo Ronalda i Mesija