partizan slavlje

Partizan i dalje bez pobede u Novom Pazaru

Fudbaleri Novog Pazara i Partizana odigrali su danas nerešeno 1:1 u 14. kolu Super lige Srbije. Partizan je poveo golom Danka Lazovića u četvrtom minutu, a izjednačenje i bod Novom Pazaru doneo je Bruno Oliveira de Matos u 78. minutu. 
Crno-beli su tako i dalje bez prvenstvene pobede u Pazaru, a ovo je bio četvrti remi te dve ekipe na Gradskom stadionu. Izabranici Marka Nikolića su odlično počeli današnji meč i stigli su do prednosti posle samo četiri minuta igre. Korner s desne strane izveo je Andrija Živković, Saša Marković je na prvoj stativi samo glavom skrenuo loptu do Lazovića koji je ostao sam na petercu i nije mu bilo teško da glavom savlada golmana Pazaraca. 
Nekoliko minuta kasnije glavni sudija je prekinuo utakmicu, pošto je neko od pristalica domaće ekipe smeštenih iza klupe beogradskog tima pogodio petardom trenera Partizana Marka Nikolića. Meč je nastavljen posle dva minuta uz upozorenje da će taj deo tribina biti ispražnjen ako se ponovi sličan incident. 
Crno-beli su kontolisali meč u prvom poluvremenu, bilo je nekoliko prilika za gol na obe strane, ali na Gradskom stadionu u Pazaru nije viđen dobar fudbal, pre svega, zbog očajnog terena. Na samom početku drugog poluvremena Partizan je imao veliku priliku za 2:0. 
Škuletić je počeo brz kontranapad Partizana, proigrao je Lazovića, koji je uočio samog Živkovića, igrač crno-belih je izašao sam ispred golmana Novog Pazara, ali je umesto u gola pogodio Zlatka Zečevića. 
Samo nekoliko minuta pošto je ušao u igru umesto Saše Ilića, Vladimir Volkov je zatresao mrežu, ali je gol Partizana poništen zbog ofsajda. Trener crno-belih je zbog toga žestoko prigovorio sudiji koji ga je isključio. 
Matos je dobru igru na današnjem meču krunisao golom, pošto je posle centaršuta Kecapa s desne strane bio na pravom mestu u šesnaestercu. Partizan je i dalje prvi na tabeli Super lige Srbije sa 35 bodova, dok je Novi Pazar na petom mestu sa 21 bodom. 
U narednom kolu Novi Pazar gostuje ekipi Donjeg Srema, a crno-beli dočekuju Borac. 

Povezana vest:  Anćeloti: Ešli Kol ne ide nigde iz Čelsija