simo krunic

Krunić: Utakmica sezone za Jagodinu

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da je Kup izuzetno važno takmičenje za njegov klub i poručio da će u četvrtifnalu protiv niškog Radničkog izvesti najbolji sastav.
-U kupu nema favorita i nema veze koliko neko ima bodova. Očekujem da će domaćin dati sve od sebe da pobedi. Znate koliko kup znači Jagodini, bili smo učesnici poslednja dva finala. Za igrače i sve nas u klubu ovo je utakmica sezone – rekao je Krunić na konferenciji za medije.
On je dodao da ne zna u kakvom će stanju biti teren u Nišu. 
-Očekuje nas izuzetno teška utakmica u Nišu, vremenski uslovi nisu najbolji i ne znam u kakvom će stanju biti teren. Ne preostaje nam ništa drugo nego da uđemo čvrsto u meč, pružimo maksimum i prođemo dalje – rekao je Krunić.
Prema njegovim rečima pod znakom pitanja su nastupi Vladimira Jovančića i Aleksandra Filipovića, koji imaju problema sa zdravljem.
Prvotimac Jagodine Vuk Mitošević rekao je da njegov tim sa puno samopouzdanja dočekuje utakmicu protiv Radničkog, zbog dve vezane pobede u prvenstvu. 
-Očekujem da ćemo sutra u jednoj kvalitenoj partiji uspeti da se prilagodimo uslovima za igru i sa što manje grešak doći do onoga što nam je bio cilj od početka takmičanje, a to je da proleće dočekamo kao učesnici polufinala kupa – rekao je Mitošević.
Utakmica Radnički – Jagodina igra se sutra od 13 sati u Nišu.

Povezana vest:  Bez pobednika na Old Trafordu i Nou Kampu, Vidić strelac