rad partizan kup
KUP SRBIJE
Partizan u polufinalu, Čukarički eliminisao Vojvodinu
 
Fudbaleri Partizana, Čukaričkog, Voždovca i Jagodine izborili su plasman u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas u utakmicama četvrtfinala zabeležili pobede.
Partizan je na stadionu Obilića na Vračaru savladao Rad rezultatom 1:0, a jedini gol na meču postigao je Petar Škuletić u finišu prvog poluvremena iz jedanaersterca.
Prethodno je Miloš Marković u svom kaznenom prostoru povukao s leđa Nikolu Ninkovića i zaradio crveni karton.
Čukarički je na Banovom brdu savladao branioca trofeja Vojvodinu sa 2:1 i za veoma kratko vreme drugi put zaredom savladao ekipu iz Novog Sada.
Brđani su poveli preko Regana u 10. minutu, nekoliko trenutaka kasnije izjednačio je kapiten Vojvodine Marko Poletanović direktinim udarcem iz kornera, dok je trijumf domaćinu doneo Bojić početkom drugog poluvremena.
Zanimljivo je da je Poletanović prilikom prvog udarca iz ugla pogodio prečku domaćina.
Vojvodina je imala šansu da izjednači u 89. minutu, ali je golman Nemanja Stevanović fenomenalo odbranio slobodna udarac Poletanovića i iskupio se za kiks iz 13. minuta.
Voždovac je na svom terenu bio bolji od subotičkog Spartaka (2:1) uz dva gola Stefana Babovića, a minimalnim rezultatom Jagodina je slavila u Nišu protiv Radničkog.
Polufinalni mečevi i finale igraju se na proleće sledeće godine.
Rezultati i strelci:
Voždovac – Spartak 2:1 (Babović 14, 90+3 – Ilić 90+4)
Radnički Nis – Jagodina 0:1 (Đurić 31)
Čukarčki – Vojvodina 2:1 (Regan 10, Bojić 47 – Poletanović 13)
Rad – Partizan 0:1 (Škuletić 45+1 penal)
Povezana vest:  Bridž ne želi u reprezentaciju zbog Terija