vladan milojevic cukaricki

Milojević: Ponosan sam, vraćamo veru u srpski fudbal

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević posle pobede protiv Vojvodine (2:1) i istorijskog plasmana u polufinale Kupa Srbije rekao je da je ponosan na igrače i dodao da utakmice koje ekipa u poslednja četiri dana odigrala protiv Novosađana vraćaju veru u srpski fudbal.
-Teško je pobediti ovakvog rivala dva puta za samo nekoliko dana, jako smo želeli trijumf, bili smo agresivni i ponosan sam na igrače iako bi bilo pošteno i da je Vojvodina prošla dalje – rekao je Milojević na konferenciji za medije.
On je dodao da su Čukarički i Vojvodina na poslednja dva meča vratili veru u srpski fudbal.
-Odigrali smo odlično utakmicu u Novom Sadu, mislim da je i danas bilo jako dobro i moram da iskoristim priliku i kažem kako mi se nisu dopale neke priče posle prvog meča. Voleo bih da svake srede i subote u srpskom fudbalu gledamo ovakve utakmice i da ponovo igrači i treneri budu u prvom planu – poručio je Milojević.
Trener Vojvodine Zoran Marić ocenio je da je agresivnost i želja domaćina bila presudna za plasman u polufinale.
-U veoma nezgodnom trenutku na samom početku prvog poluvremena primili smo gol i protiv veoma borbenog i agresivnog protivnika nismo uspeli da se vratimo. Ovo je relanost u ovom momentu, ali idemo dalje – rekao je Marić.

Povezana vest:  Odigrano 8. kolo Honda Zlatne lige u malom fudbalu, Partizanu, opet, “večiti derbi“!