simo krunic

Jagodina bi bila zadovoljna bodom protiv OFK Beograda

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da će utakmica sa OFK Beogradom u poslednjem kolu jesenjeg dela Super lige biti teška, ali da su šanse za pobedu podjednake.
-Igramo na gostujućem terenu, što je blaga prednost OFK Beograda, ali mislim da su nam šanse pođednake. Lično bismo bili zadovoljni da se vratimo neporaženi i da tako ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Jagodini.
Krunić je kazao da je njegova ekipa već zaboravila da je igrala utakmicu u sredu u Kupu i potpuno se okrenula prvenstvenom susretu.
.Znamo da će nam biti teška ova utakmica, ali moramo da izdržimo do kraja, da u našem ritmu pokušamo da odigramo i ovu utakmicu – kazao je trener Jagodine.
Prvotimac Milan Đurić kazao je da OFK Beograd ima veliki kvalitet i mnogo brzih igrača, kao i da dobro igra ove jeseni, što pokazuje i pozicija na tabeli.
-S druge strane, mi ulazimo u ovu utakmicu posle niza dobrih rezultata i nadamo se da ćemo uspeti da taj niz nastavimo i u utakmici na Karaburmi – istakao je Đurić.
Utakmica 15. kola Super lige između OFK Beograda i Jagodina igraće se u nedelju od 13.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Povezana vest:  Ronaldo: Nije nemoguće da jednog dana zaigram u Italiji