vladan milojevic trener cukaricki

Milojević: Spartak nam je dužnik iz prošle sezone

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da je subotički Spartak ostao veliki dužnik njegovoj ekipi iz prošle sezone i da će u predstojećem duelu pokušati da se revanširaju subotičkom timu. 
-Spartak nam je na neki način fudbalski dužnik, jer smo prošle sezone od njih primili gol u 90. minutu čime su tada izjednačili rezultat, a nama je krenulo osipanje poena – rekao je Milojević I dodao da bi voleo da Čukaricki 2014. završi na najlepši mogući način. 
Čukarički i Spartak sastaće se u nedelju u 13.00 na Banovom brdu u Beogradu u 15. kolu Super lige Srbije. Čukarički je danas dobio i protivnika u polufinalu Kupa Srbije – ekipu Voždovca, takođe iz Beograda. 
Milojević je kazao da je Voždovac stabilna ekipa i da su šanse za pobedu pođednake. 
-Utakmice u Kupu imaće posebnu draž, jer se igraju po dve. Dobili smo ozbiljnog protivnika, stabilnu ekipu, nije to onaj Voždovac sa početka sezone, uspeli su da prevaziđu probleme – rekao je trener Čukaričkog. 
Milojević je dodao i da Čukarički i Voždovac imaju ozbiljne ambicije, da nema favorita i da će utakmice dve ekipe biti „mali gradski derbi“. 

Povezana vest:  Everton i Liverpul bez pobednika u 187. gradskom derbiju