Milorad Kosanovic 2013

Kosanović: Da završimo polusezonu na najbolji način

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je danas da nije lako igrati protiv Voždovca u gostima, ali da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat u poslednjoj utakmici prvog dela prvenstva. 
-Ne znam kako će se utakmica završiti, ali idemo da odigramo do kraja. Pružićemo trenutni maksimum i pokušati da završimo jesen na najbolji mogući način – rekao je Kosanović radiju Sto plus. 
Zaostali duel 13. kola Super lige Srbije između Voždovca i Novog Pazara igraće se sutra od 13.00, a odlukom Zajednice superligaša, po preporuci MUP-a Srbije, na stadionu beogradskog kluba neće biti publike. 
Ova utakmica je ranije odložena, pošto je dan pre njenog prvobitnog termina, a uoči košarkaške utakmice Galatasaraj – Crvena zvezda, u Istanbulu ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković. Novi Pazar je trenutno peti na superligaškoj tabeli sa 22 boda, dok je Voždovac na 13. mestu sa sedam bodova manje. 
-Voždovac dobro igra u poslednje vreme i pobeđuje. Nije lako odupreti im se, pogotovo na drugoj vrsti podloge, na veštačkoj travi, ali učinićemo sve što možemo – najavio je Kosanović. 
Pazarci će biti oslabljeni neigranjem povređenih Bruna Oliveire de Matoša, Žarka Udovičića, Bojana Đorđevića i Vladimira Otasevića, kao i Miloša Tintora koji odrađuje kaznu zbog isključenja na utakmici protiv Partizana. 

Povezana vest:  Stanković: Ciljevi isti, Katai ostaje u Beogradu