partizan slavlje

Marković: Neće nas uspavati velika prednost

Jedan od najboljih fudbalera Partizana ove jeseni Saša Marković rekao je danas da se ekipa neće uspavati zbog šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i dodao da u drugom delu sezone očekuje još bolje igre crno-belih.
-Za ovih nekoliko godina koliko sam u Partizanu imali smo i veću prednost, pa nije bilo opuštanja. Očekujem da na proleće budemo još bolji i verujem da ćemo vratiti titulu u Humsku“, – rekao je Marković.
On je dodao da bi voleo da ekipa na proleće pobedi na Marakani i na taj način reši šampionsku trku.
-Pobeda u derbiju uvek donosi nešto više. Ako odemo na Marakanu sa šest bodova više i pobedimo siguran sam da bi trka praktično bila rešena. Ali, ima još do tada i spremaćemo se iz utakmice u utakmicu – naveo je vezni igrač crno-belih.
Strelac jedinog gola za Partizan u Ligi Evrope očekuje pobedu na oproštaju protiv Asterasa u četvrtak.
-Bila bi to najbolja nagrada za navijače i satisfakcija za sve dobro što smo uradili u jesenjem delu sezone – naveo je Marković.
Marković je jedan od igrača koji u slučaju prave ponude ove zime mogao da napusti Humsku, ali on kaže da o tome uopšte ne razmišlja.
-Imam ugovor još godinu dana, veoma sam zadovoljan kako sam odigrao prvi deo sezone. Želim da nastavim na isti način i doprinesem osvajanju trofeja – zaključio je Marković.
Marković je 2011. godine došao u Partizan iz OFK Beograda, odigrao je 62 meča i postigao sedam golova, a osvojio dve titule prvaka Srbije. Za mladu reprezentaciju Srbije nastupio je 16 puta i dao četiri gola.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Počinje borba