futsalHumanitarni futsal meč – igramo za Trajkoviće!

Humanitarni turnir u malom fudbalu, na kojem će se prikupljati novac za pomoć socijalno ugroženoj porodici Trajković iz Vranja, biće odigran 14. decembra (nedelja) od 14 sati u balonu „Brazil“ u Beogradu (Zdravka Čelara 16, preko puta hale „Pionir“).
Na turniru učestvuju ekipe: Kafanski selektor, Brazil & Friends, Ringier-KONTAL i Visoka ICT, a specijalne gošće su ženski timovi Visoka ICT i Mašinski fakultet, koji će i otvoriti turnir.
Cena karte je otvorena i svako od onih koji se odluče da prisustvuju turniru će na istu sami moći da upišu iznos koji će otići u ruke šestočlane porodice Trajković, koja se ceo život bavi ili se bavila fudbalom. Glava kuće Đorđe (52) i njegova supruga Slavica (47) ostali su bez posla, a upoznali su se baš na fudbalskom terenu. Đorđe je igrao za lokalni fabrički klub „Alfa“, a Slavica je branila za firmu „Jumko“, ali i za reprezentaciju Jugoslavije. Sada žive u teškim uslovima, jer su firme gde su radili ugašene. Zbog toga im je potrebna pomoć da školuju svoja četiri sina: Lazara (14), Mladena (13), Damnjana (12) i Dimitrija (10), koji se takođe bave fudbalom otkako znaju za sebe.
Zato – dođi na fudbal u nedelju i pokaži humanost!

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Teroristi ne brinu ministra policije Južne Afrike