VOJVODINA VEĆ POČELA REKONSTRUKCIJU TIMA !

Lale se pojačavaju

 

miodra_pantelic_fkvojvodina_direktorU senci loših rezultata , a u skladu sa visokim ambicijama, Fudbalski klub Vojvodina predstavila je prvo pojačane pred predstojeći prelazni period. Radi se o Sadiku Adamsu koji  će na svoj 20. rođendan, 1. januara 2010, ujedno i prvog dana zimskog prelaznog roka, zvanično postati igrač Vojvodine.
Taj datum nije bilo potrebno čekati da se jedan od najtalentovanijih fudbalera današnjice predstavi u Sportskom centru „Vujadin Boškov“. Sportski direktor Novosađana Miodrag Pantelić bio je ponosan što uručuje dres momku iz Gane, u kojeg su bile uprte oči celog sveta posle 2007. godine i FIFA Svetskog prvenstva za fudbalere mlađe od 17 godina.
Tada je mladi Adams imao zapaženu ulogu u nacionalnom timu Gane na njenom putu ka polufinalu, gde je ipak bila bolja Španija posle produžetaka. Adamsa je „World soccer magazine“ svrstan na prvo mesto liste 50 najtalentovanijih igrača sveta i samo taj podatak govori das u novosađani dobili veliko pojačanje .

Povezana vest:  Ronaldo za pobedu slabog Portugala protiv Maroka

-Prijatno sam iznenađen, zapravo, prezadovoljan prijemom svih klupskih struktura. Imao sam, iskreno, nekoliko primamljivijih ponuda iz Španije i Francuske, ali sam se ipak odlučio za Vojvodinu“, rekao je Adams u ponedeljak na prezentaciji u Novom Sadu I obrazložio zašto je izabrao Vojvodinu- Razlog je što sam uvek u životu voleo izazove, novine. Očekujem da se brzo uklopim u tim, da dobrim igrama opravdam poverenje čelnih ljudi kluba, trenera. Nisam individualac, igru podređujem interesima ekipe koju čine 11 igrača, ne jedan –istako je novi fudbaler Vojvodine.

Povezana vest:  Milojević: Prolazak važniji od rezultata

Adams je sa Vojvodinom potpisao ugovor do 30. juna 2014