Francesco Totti

Toti: Trka za Skudeto još nije gotova

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti rekao je danas da trka za Skudeto još nije gotova, ali je I istakao da njegova ekipa ne sme da pravi greške u drugom delu sezone.Roma je fudbalsku 2014. godinu završila nerešenim rezultatom protiv Milana i tako propustila priliku da za Juventusom zaostaje samo bod. 
-Bilo bi bolje da smo 2014. godinu završili pobedom, ali nismo uspeli u tome. Nismo imali sreće protiv Milana… Prvenstvo će biti neizvesno do kraja, ali moramo da budemo oprezni i da ne pravimo greške – rekao je Toti za Korijere delo Sport. 
Prvu utakmicu u novoj, 2015. godini Roma igra protiv Udinezea 6. januara. 
-Biće važno da počnemo pobedom drugi deo sezone. Igraćemo protiv dobro organizovanog protivnika na teškom terenu… Borićemo se za titulu do kraja – kazao je Toti. 
I pored toga što je Roma druga na tabeli Serije A i što nije uspela da se plasira u osminu finala Lige šampiona, Toti smatra da je 2014. godina bila uspešna za njegov tim. 
-Ovo je bila važna godina, i za mene i za Romu. Zadovoljni smo povratkom u Ligu šampiona. To nam je omogućilo da ponovo igramo protiv najvećih klubova u Evropi. To putovanje nije dugo trajalo, ali nam je omogućilo da ponovo budemo deo elite. Sa ovim iskustvom nadam se da ćemo biti bolji sledeće sezone. U međuvremenu, potrudićemo se da odemo što dalje u Ligi Evropa – rekao je Toti. 

Povezana vest:  Rezultati drugog kola u fudbalu na OI u Londonu