sautempton celsiČelsi osvojio bod u Sautemptonu
 
Fudbaleri Sautemptona i Čelsija igrali su danas nerešeno 1:1, u utakmici 19. kola engleske Premijer lige.
Sautempton je zaustavio zahuktali tim Žozea Murinja i otkinuo mu veoma značajne bodove u trci za titulu. Domaćin je poveo na početku susreta, ali kada je Eden Azar izjednačio rezultat u završnici poluvremena činilo se da će „plavci“ smoći snage da u nastavku nađu rešenje i put do potpunog preokreta.
Nisu, međutim, uspeli, iako su imali inicijativu i stvorili brojne povoljne šanse, jer se Sautampton herojski borio i sačuvao remi kojim je ostao četvrtoplasirani na tabeli, dok je Čelsi zastao i sada sa utakmicom više beži samo četiri boda aktuelnom prvaku Mančester Sitiju.
Srpski napadač u ekipi domaćina Dušan Tadić igrao je do 58. minuta, dok su Branislav Ivanović i Nemanja Matić u sastavu londobskog kluba odigrali celu utakmicu.
Sautempton – Čelsi 1:1 (Mane 17 – Azar 45+1)
Ranije danas Totenhem i Mancecster Junajted odigrali su vez golova (0:0).
Od 16 sati igraju Aston Vila – Sanderlend, Hal – Lester, Mančester Siti – Barnli, Kvins Park Rendžers – Kristal Palas, Stouk – Vest Bromvič Albion i Vesthem – Arsenal, a od 17.15 Njukasl – Everton.
Sutra se sastaju Liverpul i Svonsi.
Tabela: Čelsi 46 bodova, Mančester Siti 42, Mančester Junajted 36, Sautempton 33, Vesthem i Totenhem po 31, Arsenal 30, Svonsi 28, itd.
 
PHOTO: Michael Steele/Getty Images Sport
Povezana vest:  PRIJATELJSKI SUSRET, Brazil pobedio SAD