partizan_trofej_titula_1Stanojević: Potvrdili smo da smo najbolji

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je njegova ekipa večerašnjom pobedom nad Mladim Radnikom od 6:0 potvrdila da je najbolja u Srbiji i da je zasluženo osvojila titulu.

-Prezadovoljan sam. Ambijent je bio lep. Hvala navijačima što su i po ovakvom vremenu došli da nas bodre. Pokušali smo da im se odužimo za podršku tokom cele sezone. Napadali smo sve vreme, mogli smo da damo još koji gol – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle meča.

Povezana vest:  Superliga: Partizan čeka Mačvu, Javor u Nišu

Stanojević je rekao da će cilj Partizana i u sledećoj sezoni biti osvajanje titule prvaka, četvrte uzastopne, dok će ambicije na evropskoj sceni zavisiti od prelaznog roka.

-Svakako je želja da odemo korak dalje – rekao je Stanojević, a slično mišljenje izneo je i senegalski napadač Lamin Dijara, iako mediji već dugo spekulišu o njegovom odlasku iz Humske.

Povezana vest:  Kosovo i Albanija odigrali nerešeno u Prištini

-Nikada nije dosta titula, a ja nisam nikada rekao da ću sigurno da idem. To zavisi i od ambicija kluba. Meni je ovde lepo, srećan sam, ali bi lepo moglo da mi bude i negde u inostranstvu – kazao je Dijara, koji je ove sezone sa 14 golova, koliko je postigao i njegov saigrač Brazilac Kleo, bio najbolji strelac Partizan.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Partizan domaćin Slobodi, derbi Zvezde i Vojvodine

Trener Mladog Radnika Nebojša Maksimović sportski je čestitao Partizanu, iako se njegov tim večeras i definitivno oprostio od Super lige.

-Partizan je bio najbolji kada je igrao odlučujuće utakmice, a večeras je na neki način na nama iskalio bes, možda zato što smo im u prvom duelu uzeli bodove. Večeras smo primili i nekoliko naivnih golova – kazao je Maksimović.