milovanovic lucani pred Partizan

Mladost počela pripreme za prolećni deo sezone

Fudbaleri Mladosti iz Lučana počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da ponove partije iz jesenjeg dela, u kojem su kao povratnici u elitni rang zauzeli osmo mesto.
-Ostvarili smo ambiciju u jesenjem delu, a to je da postanemo stabilan superligaš. Zadovoljni smo, ali mogli smo da osvojimo i još neki bod. Moramo biti oprezni, jer su male razlike među timovima i na proleće krećemo od nule – rekao je medijima trener Mladosti Nenad Milovanović.
Lučane za sada nije napustio nijedan igrač, a stigla su dvojica novajlija – Jovanović iz užičke Slobode i Jagodić iz Jedinstva Putevi, dok je još nekoliko fudbaleri na probi.
-Do kraja sledeće sedmice očekujemo dolazak još tri ili četiri igrača, štopera, bočnih, centralnog veznog i napadača, a u zavisnosti od toga rastaćemo se sa nekoliko fudbalera – izjavio je Milovanović.
Mladost 16. januara putuje na pripreme u Makedoniju, u Dorjan, gde će ostati do 7. februara. Za to vreme na svaka tri dana planirano je odigravanje više kontrolnih utakmica sa makedonskim superligašima Sileksom, Pelisterom, Turnovom, Teteksom, Metalurgom i Bregalnicom.
Pored toga, mogući protivnici su i grčki timovi PAOK i Iraklis, kao i pojedine bugarske ekipe. Po povratku kući na stadionu u Lučanima sastaće se sa Lajkovcem, a protivnik na generalnoj probi biće Voždovac, 14. februara.
Mladost u prvom kolu prolećnog dela šampionata 21. februara dočekuje Jagodinu.

Povezana vest:  Bekam nije više najplaćeniji, pretekli ga Anri i Markez