ljubisa tumbakovic skupstina

Tumbaković: Ove godine cilj titula i plasman u LE

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je danas da će taj fudbalski klub napraviti strategiju razvoja koja predviđa plan za unapređenje rezultata u narednih pet godina. 
-U sklopu petogodišnjeg plana direktor kluba (Milošs Vazura) i ja napravićemo strategiju razvoja fudbalskog kluba koja će prema godinama imati i nivo traženog rezultata. U ovoj, prvoj godini, tražićemo šampionsku titulu u našoj ligi, a onda i direktan plasman u grupnu fazu Lige Evropa. Naravno sa bonusom koji bi bio Liga šampiona – rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare. 
-Iz godine u godinu, uz uslove koje budemo stvarali i selekciju igračam tražiće se i veći rezultati. Moguće da već od sledeće godine taj cilj bude Liga šampiona – dodao je on. 
Upitan da li se u petogodišnjim planovima nalazi i kapiten Saša Ilić, Tumbaković je rekao da to zavisi od 37-godišnjeg fudbalera. 
-Kao neko ko je klupska legenda, Ilić će naci svoje mesto u Partizanu, ali prvo treba da završimo ovu polusezonu sa rezultatima koje očekujemo, pa ćemo sa njim napraviti dogovor koji će biti i u kostist Partizana i u njegovu korist. Gde će biti, to pre svega zavisi od njega – rekao je Tumbaković. 

Povezana vest:  Pobeda Bajerna posle dva kola