marko nikolic kzn avgust

Nikolić: Da zadržimo Drinčića, Lazovića i Škuletića

Trener fudbalera Partizna Marko Nikolić rekao je danas da klub mora da zadrži nosioce igre kako bi nastavio sa dobrim rezultatima iz prvog dela sezone.
-Za sada su otišli samo Stanković i Fofana, što nije mali hendikep i potrebna su nam dva-tri pojačanja na mestu štopera i desnog beka. Nadam se da će klub zadržati iskusne igrače, kao što su Drinčić, Lazović i Škuletić na duže staze i da neke od njih nagovorimo da završe karijere ovde – rekao je Nikolić novinarima posle prvog treninga na startu priprema za prolećni deo sezone.
On je istakao da najbolji strelac Superlige Petar Škuletić potpuno fokusiran na obaveze u klubu, uprkos tome što su crno-beli odbili brojne ponude.
-Moramo da pokažemo respekt prema njemu, a tu ne mislim samo da mu ponudimo novi ugovor. Mislim da će ostati i da nema nikakav problem, pošto će igrati punim srcem i energijom. Isti slučaj je i sa Drinčićem za koga smo odbili pet-šest ponuda – naveo je Nikolić.
Partizan ima šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i biće mu dovoljno 13 pobeda kako bi vratio šampionski pehar u Humsku.
-Neki već sada najavljuju 15 pobeda i ne znam da li je to upozorenje. Videćemo koliko će biti dovoljno, možda bude i 10. Ništa nismo osvojili, ali imamo dobru startnu poziciju. Iskustvo iz prošle sezone poziva na oprez – upzorio je trener Partizana.
On je istakao da mu prija podrška sportskog dela nove uprave kluba.
-Desila se podrška javnosti u decembru, navijački talas, čak i od igrača što mi imponuje. Ipak, osećam ogroman teret, neće biti ništa isto i moramo da budemo još bolji. Izgleda da je moj rad ostavio trag – kazao je on.
Nikolić je na kraju istakao da bi voleo da se nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović vrati u klub i na taj način praktično najavio transfer o kojem se mnogo priča u poslednje vreme.

Povezana vest:  Ljajić propušta meč sa Interom?