sladjan nikolic rad trener
Slađan Nikolić: Mladost je budućnost „građevinara“
 
Nekadašnji arhitekta Radove igre u veznom redu Slađan Nikolić, danas je desna ruka i čovek od poverenja šefa stručnog štaba Milana Milanovića, trener o kome se u sportskim krugovima priča u superlativu. Igračka legenda „građevinara“ posle sjajnih ostvarenja na trenerskoj klupi omladinaca Rada prekomandovan je 2013. godine u stručni štab prvog tima za pomoćnog trenera , čak je kratko vreme u tandemu sa Dragoslavom Milenkovićem predvodio građevinare sa klupe i od tada sa uspehom obavlja poverenu mu ulogu.
Slađan Nikolić kaže da je zadovoljan učinkom ekipe Rada u jesenjem delu prvenstva.
-Osvojili smo sasvim zadovoljavajući broj bodova, s obzirom da smo od sedam utakmica kao domaćini igrali pet na neutralnom terenu na Vračaru. Ili preciznije rečeno od 15 utakmica, 13 puta smo gostovali. Samo dva meča smo odigrali na Banjici, protiv Partizana i Borca iz Čačka. To je jedan od glavnih razloga što nismo ubeležili još neki bod na naš konto. Moram da istaknem da na nekim mečevima nismo bili miljenici sreće. Ali, ono što ohrabruje momci su dali svoj maksimum, igrali smo prepoznatljiv fudbal i svi su nas se plašili bez obzira gde smo igrali. Uz to treba napomenuti da smo lansirali mlade fudbalere, pre svih Mihajlovića, Denića, Radunovića i Gnjatića. Oni su budućnost Rada – rekao je Nikolić.
Nekadašnji igrač Rada sa optimizmom gleda na nastavak prvenstva.
-S obzirom da ćemo prolećni deo prvenstva, kao domaćini, igrati na Banjici, mislim da ćemo biti u velikoj prednosti. Uveren sam da ćemo prvenstvo završiti između kote šest i deset. Očekujem da će Mihajlović, Denić, Radunović i Gnjatić potvrditi formu iz jesenjeg dela prvenstva i da će još više napredovati . Takođe, očekujem da uz  njih još neko od mladih igrača zablista. Sigurno je da će neko od ovih junoša, naravno uz obilatu pomoć onih iskusnijih postati nosioci prepoznatljive igre „građevinara“ – veli Nikolić.
O šefu struke Milanu Milanoviću, njegov prvi saradnik ima samo reči hvale.
-Švaba je najbolji od svih šefova sa kojima sam radio – jasan je Nikolić na kraju. 
Povezana vest:  Borusija Dortmund i Bajern osvojili po bod, pobeda Šalkea