lalatovic trening 1

Lalatović: Zadovoljan sam urađenim u prelaznom roku

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan odrađenim prelaznim rokom i poručio da očekuje još dva igrača kako bi ekipa bila kompletirana.
Srpski šampion do sada je angažovao Nigerijca Gbolahana Salamija, desnog beka kruševačkog Napretka Miloša Cvetkovića, bivše igrače kluba Aleksandra Lukovića i Dušana Anđelkovića, iskusnog vezistu Sašu Stojanovića, kao i napadača selekcije Antigve i Barbude Džošuu Parkera.
-Mogu da budem zadovoljan novajlijama, potreban nam je još jedna igrač na krilu, jer imamo samo trojicu, a možda i jedan vezni. Žao mi je što Krunić još nije dogovorio prelazak kod nas, jer postoji problem sa menadžerom. Njemu to ne ide u prilog, u prethodnih šest meseci nije imao veliku minutažu, i pored velike želje da dođe u klub kao što je Crvena zvezda – rekao je Lalatović na stadionu „Rajko Mitić“ uoči polaska crveno-belih na pripreme u Sloveniju.
Zvezda će biti 10 dana na pripremama u Termama Čatež gde će odigrati tri prijateljske utakmice protiv Kopra, Alkarana i Tolmina.
Lalatović je poveo 29 igrača, ali ne i poslednje pojačanje Nigerijca Gbolahana Salamija, koji će ostati u Beogradu zbog problema sa vizom.
-Žao mi je što neće biti sa ekipom u Sloveniji, radiće po posebnom programu. Priključiće nam se na pripremana u Turskoj – naveo je Lalatović.
On je dodao da još ne zna da li je njegova ekipa jača u odnosu na početak sezone.
Lalatović se osvrnu na izjavu trenera Partizana Marka Nikolića, koji je prokometarisao najavljen pohod večitog rivala na 15 pobeda u nastavku šampionata.
-Nikada nisam to rekao i obećao, već da će moji igrači dati sve od sebe kako bi to ostvarili. Ko još može da obeća 15 pobeda, pokušaćemo to da ostvarimo, iako će biti mnogo teško – rekao je Lalatović.
Trener crveno-belih potvrvdio da Darko Lazović pregovora sa Đenovom, ali i da je uveren da će krilni napadač poslednjih šest meseci u ugovoru odraditi maksimalno.

Povezana vest:  Ivanović: Važno je da sezonu završimo sa trofejom