UniCredit ParizUniCredit Banka vas vodi u Pariz na utakmicu UEFA Lige šampiona
 
UniCredit Banka, zvanična banka UEFA Lige šampiona, pokrenula je nagradni kviz na društvenoj mreži Fejsbuk i na ovaj način pružila priliku poznavaocima fudbala da osvoje putovanje u Pariz za dve osobe. Naime, pobednik kviza „Tačno i brzo odgovorite, sjajne nagrade osvojite“, koji traje do 31. januara 2015. godine, dobija dve karte za utakmicu osmine finala UEFA Lige šampiona, sa plaćenim troškovima puta i smeštaja. Utakmica između Pariz Sen Žermena i Čelzija će se igrati 17. februara na stadionu Park prinčeva u francuskoj prestonici.
Nagradni kviz je organizovan na zvaničnoj Fejsbuk stranici UniCredit Bank Srbija, a svi oni koji žele da učestvuju treba da se registruju putem aplikacije, koja se nalazi na sledećem linku: https://tr.im/qzhgE i da za što kraće vreme tačno odgovore na pet pitanja u vezi sa najprestižnijim evropskim fudbalskim klupskim takmičenjem. Učesnik kviza koji pokaže izuzetno znanje iz ove oblasti i bude prvi na rang listi, osvojiće glavnu nagradu. Pored prvoplasiranog, još devet najuspešnijih učesnika imaće priliku da osvoji vredne nagrade, kao što su zvanični novčić, lopta UEFA Lige šampiona i mnoge druge.
UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 7.750 ekspozitura i više od 130.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 2.500 ekspozitura (uključujući i Poljsku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini. Na Baltiku, UniCredit je prisutan putem Lizinga.
Za više informacija posetite našu zvaničnu Fejsbuk stranicu:  https://www.facebook.com/UniCreditBankSrbija
Povezana vest:  Snajder izostavljen iz tima za meč sa Napolijem