brasanac par nefci

Brašanac: Nadam se da ću se nametnuti Nikoliću

Fudbaler Partizana Darko Brašanac rekao je danas da je srećan što se u potpunosti oporavio od povrede i da će u prolećnom delu sezone pokušati da se nametne treneru crno-belih Marku Nikoliću. 
-Sad se odlično osećam, zalečio sam povredu i spreman sam da se stavim na raspolaganje timu. Trenirao sam u pauzi, dolazim potpuno spreman na pripreme i sad mi ostaje samo da se vratim u pravi ritam kroz uigravanje sa ekipom. Nadam se da će ubrzo sve biti kao i pre povrede – rekao je Brašanac, a prenosi klupski sajt. 
-Neće biti lako da se nametnem. Konkurencija je jaka, ali podstiče da još bolje radim. Nadam se da ću se izboriti mesto i da ću biti standardan – dodao je on. 
Brašanac je jesenas zadobio tešku povredu loma rebara u meču mlade reprezentacije sa Italijom, pa je skoro celu polusezonu proveo na oporavku. On je ocenio da je ekipi Partizana u prolećnom delu sezone na ruku ide dobar raspored. 
-Dobra jesen je iza nas, prvi smo u ligi i polufinalu smo Kupa, iako smo imali dosta problema sa povredama. Mislim da možemo bez velikog pritiska da se spremimo, niko nam preterano ne diše za vrat, kao prošle sezone – kazao je Brašanac. 
Partizan je jesenji deo u Super ligi Srbije završio na prvom mestu sa 36 bodova, šest više od Crvene zvezde. 

Povezana vest:  Roben: Snajder je potreban reprezentaciji