Inter   TorinoTorino iznenadio Inter, Ćezena ostavila Parmu samu na dnu

Fudbaleri Juventusa nastavili su sa odličnim rezultatima u italijanskoj Seriji A, pošto su danas kao domaćini u 20. kolu sa 2:0 savladali Kjevo.

Strelci za Juventus bili su Pol Pogba u 60. i Štefan Lihtštajner u 73. minutu.

Juventus je prvi na tabeli italijanskog nacionalnog šampionata sa 49 bodova, osam više od drugoplasirane Rome, koja će svoju utakmicu 20. kola igrati večeras od 20.45 u gostima sa Fiorentinom.

Povezana vest:  Monpelje i Ren odigrali bez golova

Ekipa Ćezene pobedila je u gostima Parmu sa 2:1 i tako protivnika ostavila na poslednjem mestu sa devet bodova. Ćezena ima 12 i pretposlednja je.

Niko Pulceti doveo je Ćezenu u prednost u 21. minutu, izjednačeno je bilo u 76. autogolom Emanuelea Kačonea, a pobedu domaćinu doneo je Aleks Rodriges u sudijskoj nadoknadi vremena.

Sampdorija će posle 20 utakmica biti četvrta, nakon remija sa Palermom 1:1. Taj kiks je iskoristio Lacio koji je sada treći, takođe sa 34 boda.

Povezana vest:  Tomas Kraft potpisao za Hertu

Ekipa iz Đenove je vodila golom Edera u šestom minutu, ali je bod Palermu doneo Franko Vaskes u 49.

Iznenađenje je napravila i ekipa Torina, koja je kao gost pobedila Inter golom Emilijana Moretija u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena. Istim rezultatom Verona je na svom terenu savladala Atalantu pogotkom Havijera Saviole.

PHOTO: Marco Luzzani/Getty Images Sport

Povezana vest:  Ćurčić: Ne žalim za igračima, A selekcija je prioritet