31012015 rad antalija 2Ljijić: Pružaću maksimum da vratim ukazano poverenje

Prvo pojačanje u prelaznom roku kluba sa Banjice je Matija Ljijić. Sada na pripremama u Antaliji ofanzivni vezni pokušaće radom i trudom tokom boravka u Turskoj i pripremnih utakmica da se nametne šefu struke „Građevinara“ Milanu Milanoviću za prvi tim.
Na obali Sredozemnog mora nebesko plavi treniraju „punom parom“… Rade se dva treninga dnevno, po vetru i kiši. I niko se ne buni već svi pružaju maksimum na treninzima. Uprvo se Ljujić brzo uklopio u fudbalsku porodicu. Po završetku treninga u subotu Ljujić je imao samo reči hvale.
-Uslovi u hotelu su odlični, od hotela i hrane, terena i teretane. Treniramo dva puta dnevno a radimo i u teretani. Imamo težak ritam ali i sve uslove za odmor i da se što bolje pripremimo za nastavak sezone. Došao sam kao pojačanje i radim maksimalno na treninzima i utakmicama. Pružiću maksimum da vratim ukazano poverenje klubu i mislim da ću iskoristiti na najbolji mogući način i za sebe i za Rad – rekao je Ljujić.
Očekuje nas duel sa ekipom iz Kazahstana u 17,00 časova po lokalnom vremenu (16,00 Srbija).
-Imali smo jednu utakmicu sa Belhatovim. Tu nas je malo stigao umor pa smo izgubili. Kao što smo analizirali utakmicu i zaključili smo da može i mora bolje. Sutra igramo sa ekipom Astane daćemo maksimum na toj utakmici i lepo bi bilo da postignemo gol i zbog sebe i zbog nastavka rada, mada je rezultat manje bitan u pripremnom periodu – veli Ljujić.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Rad nastavio da pobeđuje, BSK bolji od Inđije