rad antalija 03022015 1Fudbaleri Rada nastavljaju pakleni rad u Antaliji

Posle dana odmora nastavljen je rad na terenima kompleksa Mirikl na Sredozemnom moru u Antaliji. Devetog dana se radilo u teretani i na terenu a posle dve utakmice gde su nebesko plavi igrali sa Belhatov i Astana na redu je, 5. februara, još jedan duel i to sa odličnim timom iz Azije. Puleni Milana Milanovića sastaće se sa Pohang Stilers iz Južne Koreje, inače prvacima Azije i Južne Koreje. Treća provera je na programu 5. februara a duel sa Slavijom iz Praga 8. februara.
Igrač sredine terena Aleksandar Simić, najstariji grač u ekipi ali na treninzima isto radi kao i omladinci koji su se tek priključili prvom timu. Posle treninga Simić je bio kratak.
-Mi radimo po ustaljenom programu i ispunjavamo sve ciljeve što se tiče i treninga i svega. Imali smo dve prijateljske utakmice i dva poraza. Genralno nismo razočarani time jer se trenutno upoznajemo, stigli su novi igrači, šef probava, pokušava da nađe pravu varijantu za prvenstvo tako da je sve u svrhu da se uđe u prvesntvo kako treba. Sve se za to radi! Sve teče normalnim tokom i ispunjavamo sve planove – veli Simić.
Nema mnogo vremena za razmišljanje o umoru.
-Ritam je bio posebno težak dolaskom u Antaliju, uglavnom rad sa lopotom, dva treninga dnevno, radi se na presingu. U utakmice smo ulazili umorni što nije alibi i tako neće biti u prvenstvu. Igrali smo sa kvalitetnim protivnicma koji su sa budžetima daleko iznad nas što je i realno da izgubimo ali smo imali neke šanse koje nismo uspeli da iskoristimo. Biće bolje – rekao je Simić.

Povezana vest:  Real želi prolaz u četvrtfinale Lige šampiona