danilo pantic par tot 1Ćirić: Problem sa Pantićem je nasleđen

Sportski direktor Partizana Dragan Ćirić rekao je danas da će fudbaler Danilo Pantić ostati u klubu do isteka ugovora na leto, ali da neće biti sa ekipom.
-Taj problem je nasleđen. Uradili smo sve što smo mogli, ali nismo uspeli da to završimo onako kako bi trebalo da bude – rekao je Ćirić novinarima na stadionu Partizana.
Partizan je odbio ponudu Čelsija za Danila Pantića, zbog čega je ovaj 18-godišnji fudbaler odbio da potpiše novi ugovor.
-Pantić nije voljan da potpiše novi ugovor i stav kluba je da ne ide na pripreme u Belek. On će trenirati i sačekati da ugovor istekne u junu – kazao je sportski direktor Partizana.
Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić prethodnih dana je govorio da menadžeri više neće voditi politiku kluba, a Ćirić je rekao da sa njima mora da se ima dobar odnos.
-Svakodnevno se susrećem s tim. Menadžeri su neophodni klubu, ali ne na ovaj način. Kako je do sada bilo, to nije normalno. Sa menadžerima moraš da imaš dobru saradnju – rekao je Ćirić.
Crno-beli su u dosadašnjem delu zimskog prelaznog roka doveli trojicu igrača: Stefana Babovića, Ivana Bandalovskog i Gregora Balažica.
-Naša ideja je da uz iskusne počnemo da dovodimo i mlađe igrače, koji će uz one iz naše škole biti budućnost kluba. Suštinki smo ostvarili planove samim tim što smo zadržali kostur tima, a doveli smo nove da pojačaju konkurenciju – rekao je Ćirić.
On je naveo da će Danko Lazović ostati u klubu i otputovati sa ekipom na drugi deo priprema u Tursku.
-Daću sve od sebe da Lazović bude zadovoljan. Isto misle i ljudi iz kluba. On nam je neophodan i svi se slažemo oko toga. Voleo bih da ostane, a ostaće valjda – kazao je Ćirić.
Sportski direktor Partizana je dodao da se ne računa na Branka Pauljevića, za koga postoji „par ponuda“ i da je za njega najbolje da ode negde gde će igrati.

Povezana vest:  Henes: Džeko vredi 40 miliona evra