petar-orlandic-0640Orlandić novo pojačanje Crvene zvezde

Crnogorski fudbaler Petar Orlandić novo je pojačanje Crvene zvezde, objavio je aktuelni prvak Srbije.
Talentovani 24. godišnji napadač dolazi iz golubovačke Zete, potpisao je ugovor na tri godine, a u subotu će se priključiti crveno-belima na pripremama u Antaliji, u Turskoj.
-Za mene je dobro da se što pre pridružim ekipi na pripremama, kako bih upoznao nove saigrače i uklopio se u sistem rada koji me očekuje. Trenirao sam sa Zetom i mislim da ću brzo uhvatiti ritam, a čujem da je on žestok i da se radi više nego dobro – rekao je Orlandić, dodajući da je dolaskom na stadion „Rajko Mitić“ ispunio životni san.
-Svakom fudbaleru je san da zaigra u dresu Crvene zvezde, jer je ovo najveći klub na ovim prostorima. Hvala predsedniku kluba i ostalim članovima rukovodstva, odnosno treneru Lalatoviću, što su mi ukazali poverenje, sigurno ću opravdati crveno-beli dres – poručio je Orlandić, koji je sedmo pojačanje Crvene zvezde pred nastavak sezone u nacionalnoj Superligi.
Pre njega klubu su pristupili Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Miloš Cvetković, Saša Stojanović, Džošua Parker i Gbolahan Salami.

Povezana vest:  Rašović: Đemba-Đemba dobija šansu, Gulan starter