aca kovacevicSrbija protiv prvaka Evrope u futsalu

Reprezentacija Srbije u futsalu odigraće sledeće nedelje prijateljske utakmice protiv aktuelnog šampiona Evrope, selekcije Italije, saopšteno je danas na sajtu nacionalnog saveza.
Prvi meč biće odigran u utorak, 10. februara od 19 sati u novosadskoj hali „Spens“, a isti rivali odmeriće snage dan kasnije na Ubu.
Selektor Aca Kovačević za ovu akciju pozvao je sledeće igrače:
Golmani: Nemanja Momčilović (Ekonomac), Aleksa Antonić (Kopernikus).
Igrači: Marko Perić (Real Rieti, Italija), Mladen Kocić (Nacional, Hrvatska), Stefan Rakić (Murter, Hrvatska), Vladimir Lazić (Fener, Azerbejdžan), Ninoslav Aleksić, Miloš Simić, Miloš Stojković, Nikola Matijević, Marko Pršić, Danilo Kostić (Ekonomac), Aleksandar Živanović (Deus) i Vladimir Milosavac (SAS).
-Čast nam je da ponovo ugostimo Italijane sa kojima imamo sjajnu saradnju i često igramo utakmice. Očekuju nas dva futsal spektakla i u Novom Sadu i na Ubu, pozvao bih navijače da dođu i uživaju u odličnim utakmicama. Iz naše ekipe izostaće dva standardna igrača, golman Aksentijević i iskusni Rajčević, koji imaju obaveze u klubovima, ali i bez njih imamo kvalitet da pružimo dostojan otpor azurima – naglasio je Kovačević.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA 2010/2011, Lista strelaca, 8. kolo