FUDBALSKA-LOPTA

Željko Đokić pojačao odbranu Novog Pazara

Fudbalski klub Novi Pazar dogovorio je šestomesečnu saradnju sa štoperom Željkom Đokićem, rečeno je danas radiju Sto plus u tom superligašu. 
-Posle odlaska dvojice štopera (Vladimira Otaševića i Stefana Savića), bilo je neophodno da pojačamo odbranu. Iskusni Đokić je stigao iz Austrije i dosta će značiti našoj poslednjoj liniji – rekao je generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać. 
Đokić (32) je u poslednjih godinu dana igrao za Vaker Inzbruk, a ranije je bio član Javora, poljskog Ruha iz Horžova, grčkog Padrakikosa, Srema iz Jakova i Pobede iz Prilepa. Ranije je najavljeno da bi u Novi Pazar mogli da dođu Hoze Luis Gutijerez Bastidas i Hoze Džekson Mina Borha, igrači sredine terena iz Ekvadora. 
-U toku su pregovori, a njihov ishod trebalo bi da bude poznat do najkasnije do četvrtka – kazao je Korać. 
Novopazarce, koji su se u utorak vratili sa priprema u hrvatskom Novigradu, zimus su pojačali Ričard Amorim Falkao, Miroljub Kostić, Filip Arsenijević, Armin Mašović i Mladen Živković. 
Klub su napustili Sead Hadžibulić, Vladimir Otašević, Kenan Ragipović, Miloš Živković, Ibrahim Arifović, Stefan Savić I Miloš Budaković, dok je najbolji strelac Admir Kecap blizu odlaska u slovački Spartak iz Trnave. 

Povezana vest:  Pobeda Arsenala za povratak na vrh