nemanja-mihajlovic-070Uspešna generalka, Rad – Omladinac 6:0

Rad na poslednjoj proveri pred nastavak prvenstva savladao Omladinac

Stadion: „Kralj Petar I“, pomoćni teren. Gledalaca: 150 Sudija:Stojanović(Beograd)
Strelci:1:0 Simić (20), 2:0 I Marković (31),3:0 Simić (34), 4:0 S. Mihajlović (69), 5:0 Nenadović (81), 6:0 S. Mihajlović (89)

Rad: Dejanović, N. Đurić, I. Đurić, Maraš, Obradović, Gnjatić, Milošević, Simić,I. Marković, Veselinović, N. Mihajlović
Igrali su još: Rodić, Vico, Milisavljević, Nenadović,Ljujić, Mladenović, S. Mihajlović

Omladinac(Novi Banovci): Ćirović, Zogović, Čeprnja, Kalaba, Ma. Živković, Haska, Hakač, Stefanović, Mirosavljević, Filipović, Pejčinović
Igrali su još: Petković, Kovačević, Medić, Lijeskić, Stojisavljević, Tutuš, Stevanović, Jerković, Mi. Živković, Beraković, Milešević

Povezana vest:  Novopazarci presrećni zbog ulaska u Super ligu

Fudbaleri Rada su u generalnoj probi pred nastavak prvenstva savladali Omladinac iz Novih Banovaca sa 6:0
Ako se po jutru dan poznaje pred „građevinarima“ je lepo proleće.Odigrali su momci trenera Milana Milanovića čvrsto u odbrani, organizovano na sredini terena i efikasno u napadu.
Posle promašaja Ivana Markovića u uvodnim minutima utakmice ,u dva navrata, i odlične intervencije golmana gostiju posle šuta Nemanje Mihajlovića u 6 minutu, goleadu je najavio iskusni Simić u 20 minutu, nakon odlične asistencije Borka Veselinovića. Mogao je Ivan Marković na asistenciju Veselinovića da u 29 minutu matira golmana gostiju, ali je prilika otišla u nepovrat. Ono što je propustio u prvih pola sata igre Marković je nadoknadio u 31. minutu kada je na dodavanje Simća udvostručio prednost. Samo tri minuta kasnije na dodavanje Borka Veselinovića, Simić je naterao golmana gostiju da po treći put vadi loptu iz mreže.
I u nastavku meča Rad je silovito krenuo ka golu Omladinca. Mogli su Rodić u 59 i 61, Madenović u 63 i N. Đurić u 65 minutu da uvećaju vođstvo, ali su za malo bili neprecizni. Posle propuštenih šansi na scenu je stupio S. Mihajlović i na dodavanje Rodića po četvrti put je naterao golmana gostiju na kapitualaciju. U 81 minutu u listu strelaca upisao se i Nenadović, posle asistencije S. Mihajlovića. Tačku na ovaj susret stavio je S. Mihajlović minut pre kraja utakmice . Sve u svemu uspešna generalka i ugodno poslepodne na Banjici i pola tuceta golova u mreži Omladinca.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Loris: Možemo očekivati više od Pogbe

U nedelju 15 februara sa početkom u 13.30 časova druga ekipa Rada će odmeriti snagu sa ekipom Žarkova na pomoćnom terenu na Banjici.

PHOTO: FK Rad