simo krunic

Jagodina bez Arsenijevića i Cvetkovića

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da će se u prolećnom delu sezone Super lige Srbije njegova ekipa boriti za vrh tabele bez fudbalera Nemanje Arsenijevića i Ivana Cvetkovića. 
-Cvetkoviću se pojavila šansa za odlazak u inostranstvo, tako da mu se pored Arsenijevića koji je već otišao, pojavila mogucnost da ode. To su igrači koji su prošle godine ‘izneli’ prvenstvo – rekao je Krunić. 
On je dodao da je Cvetković mnogo značio Jagodini i da je svima u klubu žao što će napustiti ekipu, ali da ima igrače koji mogu da ga zamene. 
-Jagodina će i dalje da igra, ovde su odlazili i dolazili igrači. Mislim da već imamo igrače koji će da ih zamene, imamo još dva dana da odlučimo ko će biti u prvom timu – rekao je Krunić. 
Takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se za vikend, a Jagodina će u subotu od 13.30 igrati protiv Mladosti u Lučanima. 
-To je prva prolećna utakmica, a obično se kaže da je prva utakmica uvek najteža. Počinjemo drugo deo prvenstva sa nezgodnim protivnikom, idemo u Lučane, znamo da će biti teško ali moramo biti psihički spremni – naveo je Krunić. 
Trener Jagodine rekao je da ne sumnja da će njegovi igrači dati sve od sebe u predstojećoj utakmici i da će ostvariti povoljan rezultat – da ostanu neporaženi. 
-Mladost ima mnogo kvalitetnih igrača, igraju na domaćem terenu, to je njihova prednost, ali verujemo u sebe i nadam se da će naši igrači imati dobar odnos prema utakmici, kao i do sada. Nema sumnje da će pružiti maksimum – rekao je Krunić. 
Fudbaler Jagodine Danijel Gašić rekao je da njegov tim u Lučane ide sa željom da nastavi niz uspeha koji je započet u jesenjem delu sezone. 
-Naravno, ne idemo sa belom zastavom u Lučane jer znamo da oni imaju izuzetno dobru ekipu, tvrdu, disciplinovanu. Idemo da se prikažemo u najboljem svetlu, da pokažemo šta znamo – rekao je Gašić. 
Prvi deo prvenstva Jagodina je završila na sedmom mestu na tabeli sa 21 bodom, a Mladost na osmom mestu sa dva boda manje. 

Povezana vest:  Real pobedio Elče i preuzeo prvo mesto na tabeli